Define İşaretleri 4

Örnek Malı alınmış yer. bu üçgenin uç tarafıdır diğer uçlar kanal ile uzatılmışsa onlardada mal vardır.
Güneş işareti denilebilir, günün hangi saatinde güneşe doğru
gidileceğini  anlatır.  ilk bakıldığında saat 3 te bu işaretin olduğu yerden güneşe doğru gidilir buralarda farklı oluşumlar aranıp altları kontrol edilir. 

Kesme kayanın  çevresinde giriş aranız, üst tarafta yaşlı ağaç dibinde bir mezar daha bulunur, bu mezar yanında koltuk taşı varsa oda diğer mezarın girişini vermektedir. 
Nal İşareti, para der,  diğer  nalı bul. yoksa buralarda birde mağara vardır, bu mağaranın içinde bir çok yerde para vardır, dikkat yüklü paralar put ile nişanlıdır. 

Son nokta işareti,  yakınlarda araştır.  son noktayı bulamazsan çoban taşı ara, yassı kaya, mermer kaya, dikili taş bunlar önemlidir bunların altına bak bir miktar para alırsın. 
Civcivli tavuk, gömü var. burada bir istavroz varsa  bir parça mal  buradadır, asıl mal tavuğun kuluçkaya yattığı yerdedir, 2 oda dolusu variyet buradan alınır. 

Uzun tarafa git. 3 ila 5 adım önemlidir yoksa 3-5 adım tam karşısına git.
Kutsama suyunun döküldüğü taş. mezarların kutsandığı yerdir burada birden fazla mezar olup doğu yada batı tepede büyük mezar olur, burası mal mezarı olup yüklü miktarda hazinesi bulunur. 

Mezar taşı. genelde mezardan çıkar,  üzerindeki kare oymalar mezarın birbirine bağlı odalardan oluştuğunu söyler.
Sıralı oymalar mezarlık bölgesidir, gelir düzeyi düşük olanların mezarları düz alanda yüksek olanların daha tepe yerlerde olur. 

Daha yeni Daha eski