Balık İşareti Ve Anlamları

Balık İşareti; Balığın sağ tarafında akar su varsa gömü karşısında olur yamaca inmeden üste yakın yere bakılır, balık suya bakar vaziyette ise gömü suya yakın yerde olur dereye sallan akar suyun yanına git, balığın ağzı açık ise gömü sudan uzak yerdedir kılçıkları bize yön verebilir, balık yanında kadın figürü varsa bu zihniyet eşyasına işarettir kadının baktığı yerde gömülü olur. işaret ayrıca dinsel işarettir.  Balığın kuyruğu kıvrıksa para kuyruk tarafındadır.

Diğer TecrübeBalık en net define işaretlerinden biridir, balık olan yerde su olmaması imkansız mutlaka su vardır. akar su, göl, dere, pınar, çeşme bunlardan biri mutlaka olur. daha sonra araştırmaya başlayın, su göremez iseniz olumsuzluğa kapılmayın burada kurumuş pınar çeşme arayın mutlaka vardır. balık işareti üzerinde size anlatımlar sunan şifreler olur, kuyruk, kılçık, ağız, göz, bunlar definenin ne tarafta olduğunun habercisidir, her balıkta olduğu gibi balığın 21 adım önüne mutlaka bakın.

Diğer Tecrübe: En çok hıristiyanlıkta yeri olan balık işareti, doğurganlık, doğurmak gibi farklı anlamlarda taşır, suların gücü ile anne olarak ay ile ilişkilendirilir, balık esir ve tesiri simgeler, bir rahibeye balık yemek kesinlikle yasaktır. antik çağdaki diğer anlamları ise şunlardır. Doğurganlık, Sonsuzluk, Yaratıcılık, Kadınlık, Mutluluk, Bilgi, Bolluk.

Diğer Tecrübe: Balık ters tarafa bakar üzerinde rakam varsa  balığın baktığı tarafta bir koltuk taşı olur,bunun 40 adım altında bir yontulmuş kaya büyük taşta yapılmış olup dereye bakar derenin içine büyük bir kaya düşürülmüştür. bir miktar para bu kayanın altından alınır.

Diğer Tecrübe: Derenin içinde yerli kayada 3 balık figürü varsa ortadaki balığın kafası yoktur, bu kafa 21 adım suyun dışında bir kara taştadır, bu taşın üzerine çıktığınızda  suyun havuz yaptığı yeri görürsün bu havuzun  altında 3 odalı bir mahzen vardır Bu mahzenlerin 1 odası yükle doludur. Diğer odalar çıkışa kadar kum doludur çıkış sağlam kayalarla kapalıdır.



Daha yeni Daha eski