Çağın Define Hareketi Vasat.

Çağımız definecileri  geçmiş döneme nazaran daha vasat görünmektedir,  ellerindeki  saçma define haritalarıyla zaman harcama,  bolca define hikayesi dinleyip define  bulma merakına girme gibi benzer saçmalıklarla dolup taşmış durumdadır,  Bu tür haritaların gerçek olduğuna inanan pek çok kişi sonradan büyük hayal kırıklığına uğramaktadır.  Özellikle A4 fotokopi kağıtlarına basılan  define haritaları elden ele dolaşırken alan kişi sen neden çıkarmıyorsun diye hiç sormaz.

Birde  istihareye yatanlar var, Rüyasında görerek define yeri tespit etme inancı oldukça yaygındır, biz buna olmaz demiyoruz lakin bu gibi dini içerik barındıran  hamleler öyle gelişi güzel olmamalı, pazardan 2 kilo domates  alır gibi istihareye yatan  defineciler  maşallah aldı başını gitti. İşin kötü tarafı bu yöntemle kolayca define bulacağını söyleyen rantçılar var, bunlar  benim gariban definecimi  yeyip tüketmektedir, hele şu oturduğu yerden define yeri söyleyen üfürükçüler varya Allah onları ıslah etsin başkada sözüm yok.  gerçi  biz burada sıra sıra makaleler döksek  avazımız çıktığı kadar bağırsakta değişen  yok bizim defineci yine aynı defineci.

Değerli arkadaşlar define bulmak için  yada şöyle  diyeyim define bulma şansını yükseltmek için öncelikle define işaretlerinden anlayan arkadaşınız olması şarttır,  bu şansınızı biraz arttırır, daha artsın  diyorsanız pulse dedektör dediğimiz derin arama dedektörü ve bu dedektörü kullanabilen  isim kadroda olmalı,  Bu şekilde sistemli bir çalışma başlatırsanız define yeri tespit etme şansınız biraz olsun artar, tabi buda bulacağınız anlamına gelmez, define bulmak o kadar kolay iş değildir kimse çok fazla hayal kurmasın define  ararken yaptığınız  hamleler  sizi defineye direk götürmez sadece bulma şansınızı arttırır, en azından mantık kabul eder çalışma yürütürsünüz; üfürükçüyle, falcıyla, fotokopi kağıdıyla iş yapmamış olursunuz.  bu şekilde  çalışma gösterenler 10 kazıdan birinde başarı elde ederken diğer üfürük yöntemiyle çalışma gösterenler 100 kazıdan birinde bile başarı elde edemez, durum bundan ibarettir,  umarım defineci arkadaşlara  faydamız olur forum sayfamızda görüşmek ümidiyle esen kalın.
Daha yeni Daha eski