Zincir İşareti ve Anlamları

Zincirin hangi ucu farklıysa o istikamet araştırılmalıdır. farklı bakla tarafında doğaya aykırı nesleler aranmalıdır. zencir baklaları çok zaman önemli şifrelerle kaplıdır. örnek olarak 3 bakla varsa burada 3 dikili taş veya 3 adet yaşlı ağaçtan bahsediyor olabilir. dikkat etmeniz gereken diğer noktada zencir işaretinin hilal yapıp yapmadığıdır, hilal yapan zencir işareti çevrede mağara olduğunu belirtir. her zencir işaretinde olmasada bazı zincirler tuzak anlamı taşır. her bakla bir tuzak demektir özellikle mağara tünel türü yerlerdeki tuzaklardan bahseder.

Zincir öküz yada deve boynunda ise birde U şeklinde ise kesin mağara işaretidir. her bakla belli mesafeyi vermektedir toplam bakla sayısı kadar gidildiğinde kapalı mağara girişine gelinir. Zincir çoban elinde ise çobanın birde asası vardır bu asanın ucu nereyi gösteriyorsa yer orasıdır. 

Zincir tek adamın elinde ise bu eşkiya işaretidir, bu adam ayıyı oynatan ayıcıdır, burada yüklü miktarda külçeler vardır her bakla bir külçeyi temsil eder. 

Çeşme yalağında  zincir varsa bu taşta bir miktar oski ve harita vardır. bu çeşmeden 100 metre yukarı çıkarsan  1 şerefeli taş bulursun. DİKKAT; bu taşın altında yüklü miktarda oski gömülüdür. 


Daha yeni Daha eski