Define İsaretleri 14

Yuvarlak oyma, akrep, gemi halkası, kabartma çiçek, deve, domuz, el, kertenkele, kaplumbağa, kılıç işaretleri ve anlamları.

Akrep tehlike işaretidir, tılsımla alakalı değil tuzakla alakalıdır, en çok görünen tuzak malın zehirli olmasıdır,  malı bulduğunuzda aha buldum deyip avuçlarsanız zehirlenir ölürsünüz dikkatli olmanız gerekli. akrep yüklü miktarda altın yada içi dolu mezarı simgeler.

Deve işareti deve yükkü altını simgeler, devenin hörgücü varsa mal zirve tepededir, deveyi çeken çoban varsa mal çobanın asasının gösterdiği yerdedir, deve yatar vaziyette ise malı altında yürür vaziyette ise mal yol üzerindeki han yakınlarında tepededir. Eğer yol üzerinde çoban taşı varsa bu aradığımız işaret olup çoban taşı bizim nişanımızdır.

Domuz varsa yavruları aranız bu genelde dere pınar gibi yerlerde olur, eğer yavru arkasında ise  yavrulardan ayrı duran vardır işte bu malın yerini verir. Domuz eşkiya işareti ise domuzun baktığı yerde tabiattan olma kaya vardır o kayanın altına bir miktar indinmi mermer  kesme taşı bulursun bu taşın altında yüklü miktarda mal sizi bekliyor. 

El yemin işaretidir, Yemin ederimki burada para var demektir, bazı eller mezar işareti olduğunuda gördük, elin parasını 14 kişi 14 gün çalışmayınca alamaz o kadar derin ve meşakkatlidir. elin parasını parmaklar gösterir  5 parmağın biri mutlaka farklıdır olması gerekenden silik yada belirgin, olması gerekenden  ayrık yada bitişik duran parmakları inceleyin sizi mala götürecek şifreler bunlardır. 

Resimdeki gemi halkası eşkiya parasıdır, bunlar korsan eşkiyalardır bu işaret yüksek yerde daha önce geminin yanaştığı limanlara yakın olmalıdır,  bu halkanın yakınlarında birde mağara olup mağara içinde istavroz vardır hakikatli malı buradan alırsınız. 

kabartma çiçek prenses mezarını simgeler, yüklü miktarda altınlar ve zihniyet eşyaları bulursun, altınlar buradaki ana kayanın altında olup mezar ayrı yerdedir  dikkat edin mezarda birde taç bulmanız muhtemeldir taç en değerlisi olup diğer tüm eşyalar kadar para eder, en son bulunan yarı altın taca bile 68 trilyon fiyat biçilmişti ona göre dikkatli olun.

Kaplumbağa mitolojinin en bilge hayvanı olarak kabul edilir, kaplumbağa işareti varsa burada filozof gibi adamın mezarı vardır. bakın bir filozof mezarı bulmak için alman arkeologlar 30 yıldır ülkemizde çalışma yapmaktadır demek istediğim o kadar değerli. 

kertenkele, timsah, ejderha ve dinozor bunlar anlamdaş işaretlerdir hepsinde aynı mantık yürütülebilir hepsinin malı yüklü miktardadır, ejderha ateşi kertenkele ve timsah suyu simgeler kertenkele parasını bulmak için dereye inmelisiniz, eğer mezarsa yine girişi dereye bakar vaziyettedir.

Kılıç asker mezarıdır, eğer kamaya benzetilmiş ise bu düz alanda para demektir, kılıcın kabzesi farklı ise buda yön için kullanılabilir eğer osmanlı hançerleri gibi  kılıç kavisli ise bu dere karşısına gitmenizi anlatabilir. 

Bu resim iyi bir örnek, yuvarlak yanında küçük yuvarlak varsa bu ne tarafa gideceğimizi anlatır, dikkat ederseniz küçük yuvarlağın yanında birde aşağı sarkan kanallar var bu mezarı vermiş gördüğünüz gibi mezar hemen altta. 



Daha yeni Daha eski