Tilki işareti ve Çözümü

 

R00T : özel çalışma Tecrübedir.


Şimdi diyeceksiniz neden tilkinin işaretini paylaşmadın da bir tilki avlanırken fotoğrafını ekledin.Hem çalışma bana özel olduğu için hemde şimdilik görseli göstermek istemediğimden ve bu fotoğraf sanırım çok anlatımcı olacak.Bu sebepten fotoğrafı direk kullanmayı uygun gördüm.

Gelelim Tilkinin işaretine ;bu işaret çok ender görülen bir işarettir.Kesin define ile ilgilidir.Bu define mezarın hemen yanında yada kendisindedir.Çalışma gayet zorlu ve bıktırıp bırakıp gitmeye yöneliktir.Bizansta daha çok görülür.Bu işareti yüzbinlerce defineci içinde bir yada iki kişi ancak görebilecek kadar enderdir.Bir o kadar da kıymetli malzemeye sahiptir.

Tilkiyi gördüğünüzde bu işaret kabartma olmalıdır. Aslı budur. Bu işaret yerli kaya üzerindedir. Burası sulu derenin çeşme akarının hemen 25 metre yan tarafıdır .Zemin altı blok kayalarla doludur. Tilki işaretine ek olarak yanında farklı figürlerde olabilir aile bireylerini temsilen. Buradaki tilkinin işaretinde kuyruğundan ölçü alınır. Kuyruğun duruşu yarım hilal gibi kıvrık ise mesafe kısalır. Yada düz duruyorsa ona göre mesafe ölçüsü değişir. Her cm bir adım ile kıyas edilir. Kuyruk ucu yönünde zeminde zaten toprak ve çakıl karışık yığıntı tümsekliğini fark edersiniz. Hedef burasıdır muhtemelen ya 7 metre yada 15 metre civarı bir ölçü çıkar uzak değildir. İş bundan sonrasına dayalıdır. 

Bu tümsek alanı açmaya başladığınızda karşınıza çıkacak olan oda şekli almış çok büyük blok kayalar yerli olarak 2 sıradır ortadaki sıra ise 3. sırayı tamamlayan taşıma getirilip giriş kapatılmış olacaktır. Tümsek kısmı açmaya başladığınızda 1 metreden sonra bu bloklar görünecek ve yüksek ihtimal 2. bir tilki malının üzerinde oturur vaziyette kabartma olarak görünecektir. Tam altıdır. Fakat açamazsınız. 

Bu 25 metre önünde akan suyun altından bu odaya giren tünel vardır bulması zahmet çalışması apayrı bir zorluktur. Bloklar arasına yerleştirme kilit taşını sökebilirseniz. Hediye kısımları alırsınız. Odasında ki variyet çok fazladır. Zengindir yani. yukarıda ki tilki fotoğrafında ki gibi tilki vuruş yaparak zemin altına dalar avını alır.Bu avın birde kendi giriş tüneli vardır. Tilkinin odası gün batımına bakar olacaktır. Gün battığında batıda karşı dağdan son ışıklar direk odasını vuracaktır. Ölçü alarak bulamayanlar için bu izah.Tilkinin mezar odasının civarında aile bireylerinin fakir sayılmayacak mezarları olacaktır.Şayet denk gelir iseniz es geçmeyin. Tilki Patika yolada yakındır. Lakin patika yolun kendisinde olmaz.

Denk gelir iseniz Tilki işaretinin yakın civarında yetkili ve büyükbaşların mezarları olur.Burası kiliseye yakın ve zengin bir muhittir. Ciddi tılsımda vardır tilki çalışmasında.

Unuttuklarımı hatırlar isem yazarım. Real bilgi eklemek isteyenler eklesinler lütfen.
Sevgi ve Saygı ile....

Diğer Tecrübe
Aynen öyle, benim tecrübelerimde tilki mezar işaretiyse mezar çok yakınında oluyor. giriş tünel hezar zaman vardır desem yeridir. genelde böyle denk geldim. son resme iyi bak tilkinin solundaki çakıl yığını duruyor. altında güzel mezarı var.





Daha yeni Daha eski